Behandelingen

Gelnagels, natuurlijk of French manicure

Met gebruik van sjablonen worden de nagels verlengd en daarop wordt de nagel gemaakt met gel. Deze moet uitharden onder een UV-lamp. Bij een french manicure wordt er een witte vrije rand gemaakt. Dit kan overigens ook met een colorgel.

Dit is een éénmalige behandeling.

 Hierna komt maandelijks de nabehandeling terug om de uitgroei bij te werken. Dat geldt ook voor de natuurlijke versteviging.

Tijdens deze behandeling wordt de gel gedeeltelijk weggevijld en een nieuwe laag gel aangebracht.

Als er een nagel beschadigd is wordt deze gerepareerd.

 

Natuurlijke versteviging

De eigen nagel wordt verstevigd door de UV-gel zonder te verlengen.

De nabehandeling is hetzelfde

 

Nailart voor de alledaagse outfit of speciale gelegenheden

Een simpele nailart staat al heel sierlijk maar je kan het zo bont maken als je zelf wilt. Bekijk de foto's maar. Alle ontwerpen zijn ook uit te voeren in andere kleuren. Ik werk met het merk China Glaze. Een kwalitatief zeer goede lak in bijzonder mooie, aparte kleuren.

Ik heb een ruime keuze aan nailartvoorbeelden.

Deze zijn allen zelf ontworpen.

Het is ook mogelijk een nailart in opdracht te laten doen.

 

 

Manicure, klassiek

of met paraffinebad

Bij een klassieke manicure worden de nagelriemen verzorgd en de nagels gevijld. Daarna volgt een handmassage met een verzorgende hand -en nagelcrème. Bij een manicure met parrafinebad worden de handen, na het opbrengen van de crème,  in de paraffine gedompeld welke een kwartiertje zijn werk mag doen. Dit is echt een weldaad voor de huid en het ruikt ook nog eens lekker.